Tietoa kaltoinkohtelusta, huijauksista ja epäasiallisesta myynnistä
Linkin takaa löytyvistä poluista löydät tietoa kaltoinkohtelun eri muodoista, niiltä suojautumisesta ja apua tarjoavista tahoista.

Turvaa rahasi - Opas ikääntyneelle
Oppaassamme kerromme parhaat vinkit taloudelliselta kaltoinkohtelulta ja huijauksilta suojautumiseksi. Olemme koonneet oppaaseen myös apua tarjoavien tahojen yhteystiedot.

Ammattilaiselle: Sinulle joka kohtaat työssäsi ikääntyneitä
Apua ammattilaiselle taloudellisen kaltoinkohtelun tunnistamiseen ja siihen puuttumiseen.

Luentomme videomuodossa
Videolla kerromme lyhyesti taloudellisesta kaltoinkohtelusta. Videon kesto 28min. Videota voi käyttää myös ryhmätoiminnassa.
Materialet finns även på svenska

Koulutuskiertueen luentomateriaalit
Koulutuskiertueemme luentomateriaaleista löydät luentomateriaaleja itseopiskeluun. Mukana mm. poliisin, Rikosuhripäivystyksen sekä pankkien luentomateriaaleja.

Koulutuskiertue videomuodossa
Kokosimme koulutuskiertueemme sisältöjä vastaavan videokokonaisuuden meidän ja yhteistyökumppaneiden videoista. Katso ja opi!

Turvaohjeita senioreille -opas
Järjestöjen kanssa yhteistyössä tehty "Turvaohjeita senioreille" on hyvä opas jokaisen ikääntyneen arjen turvallisuuden parantamiseen. Järjestöt, yhdistykset yms. voivat tilata opasta veloituksetta Oikeusministeriöstä sähköpostitse osoitteesta rikoksentorjunta@om.fi.

Tietoa ikäihmisille kotona asumisen turvaksi
Vanhustyön keskusliiton ja Suvanto ry:n yhteistyönä tuottama opas turvallisesta asioinnista, kodin turvallisuudesta ja uhkaavista läheisistä.

Ikäihmiset ja kuluttajansuoja: Vinkkejä yllättäviin myyntitilanteisiin Kilpailu- ja kuluttajaviraston vinkkejä kauppiaiden kanssa toimimiseen ja kuluttajan oikeuksiin.

Lista päivittyy!

Ota yhteyttä

Logo

Ota rohkeasti yhteyttä!

Hankesuunnittelija Pirjo Laveri

Puh. 050 431 7613

Hankesuunnittelija Erja Ronkainen

Puh. 050 411 8039

Suvannon asiakastyö

Puh. 050 577 0218 tai 050 577 0214

etunimi.sukunimi@suvantory.fi

© 2019 Suvanto ry. Pohj. Hesperiankatu 15 B 21 a, 00260 Helsinki